0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0,00

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Kundtjänst / Villkor & frakter

Våra villkor och frakter

Villkor

Våra köpvillkor följer Konsumentköplagen och de regler som gäller för Internet- och distanshandeln. 

Priser  

Alla priser är angivna med moms och i svenska kronor. 

Frakt  

Fraktpriser tillkommer på produkter inom Sverige med Schenker. 

Tullavgifter 

Handlar ni från utlandet ber vi er att kontakta oss över mail eller telefon. Se kontaktuppgifter nedan för ytterligare information.

Säker betalning 

Vi erbjuder säker betalning via våra partners, se aktuella alternativ på kassasidan.

Köpvillkor 

Handla nu - betala efter leverans! Vi erbjuder delbetalning eller faktura via flera olika partners. Se aktuella alternativ på vår kassasida.

Leveranstid  

Varorna lämnar vårt lager inom 24 tim från det vi mottagit din order (Mån - Fred). Om någon vara är slutsåld så meddelar vi dig det tillsammans med beräknad leveranstid. Restordrar skickas fraktfritt till dig.  

Leveranssätt  

Vi skickar varorna med paket till ditt lokala Schenkers hämtningsställe inom Sverige. Spåra paketet via https://www.dbschenker.com/se-sv.   

Outlösta paket   

Paket som inte hämtats ut senast två veckor efter leveransavisering debiteras med fraktkostnad, returfrakt samt hanteringskostnader med totalt 295kr inklusive moms. Vid skrymmande post tas även en extra avgift ut enligt gällande frakttabell.

Returrätt och bytesrätt  

Från det att du mottagit dina varor har du full bytes- och returrätt i 14 dagar från det du tagit emot varan (sk ångerrätt enligt konsumentköplagen). Tänk på att bruten färg ej går att returnera, ej heller färg/lim et c där förpackningen öppnats eller förseglingen brutits. När du skickar tillbaka varorna ska de vara oanvända och i originalförpackning. Vänligen meddela oss innan du returnerar varorna. Returfrakten vid byten och returer betalas av köparen. Återbetalning  sker senast 30 dagar efter att vi mottagit produkten i retur.

Garanti  

Alla varor vi säljer kommer med en 1-årsgaranti som gäller från köpdatum. Kvittot är ditt garantibevis så spara alltid det. Normalt slitage och skador pga. oaktsamhet ersätts inte av garantin. Vid reklamationer av produkten så står vi för returfrakten. Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Du har även 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Observera att hanterade produkter som t ex kulörblandad färg inte går att returnera eller byta.

Reklamera  

Har du fått fel eller en felaktig vara från oss ska du reklamera den till oss så fort du upptäcker felet. Vi står för returfrakten i det fallet så kontakta oss så informerar vi dig om hur du gör för att få en returfraktsedel av oss. Transportskada bör anmälas samma dag som du tar emot leveransen till oss via vår Kundtjänst . Du bör under inga omständigheter lösa ut ett paket som ser skadat ut, även om du tror att innehållet är oskadat! Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart till oss. 

Tvist & 18-årsgräns  

Vi en eventuell tvist så är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vi säljer inte till personer under 18 år utan målsmans godkännande.  

Kunduppgifter 

Personuppgiftsansvarig är Stockholms Färgcenter AB. Genom att registrera sig samtycker den registrerade till att vi behandlar dennes personuppgifter i enlighet med dessa villkor. Vi lagrar medlemmars personuppgifter i syfte att administrera och hantera medlemmens användning av funktionalitet, medlemstjänster och erbjudanden. 

Alla personuppgifter som vi lagrar behandlas med största sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Den registrerade (medlemmen) har enligt 26 § i personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om den registrerade som vi behandlar samt hur dessa behandlas. Den registrerade har också rätt att enligt 28 § i personuppgiftslagen (1998:204) begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om den registrerade. 

Reservation för fel i uppgifter

Ibland kan priser för varorna bli fel. Vid eventuellt fel pris, underrättar vi er snarast innan vi skickar varorna och ni har självklart rätt att ångra köpet om ni vill.

Om du har frågor om våra villkor och frakter - kontakta gärna oss

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Pågående kampanjer och erbjudanden

Inga produkter hittades

Öppettider

Vår kundtjänst har öppet alla vardagar 06:30-18:00

» stockholmfargcenter@colorama.se

08-32 05 05

Kontakta oss / Information

Tomtebogatan 14  |  113 39 Stockholm
Telefon: 08-32 05 05
E-post:
 » stockholmfargcenter@colorama.se

Kort om Stockholm Färgcenter

Historik:  2003 startade Anders Humla (från Engwall o. Claesson AB) upp en färgbutik tillsammans med Filip Bergman på en klassisk adress...Tomtebogatan 14. Här har det varit en färgbutik sedan 1915(Engwall o. Claesson  f.d Ernst o. Claesson). 

Fr.om 2019 är även Tomtebogatan med i Colorama. Här kombineras Caparols moderna färgsortiment med Engwall o. Cleasson's traditionella färger. Teknos proffsortiment och Jotuns produkter finns tillhanda hos oss.

» Kundtjänst  | » Villkor & frakter  |  » Om cookies  |  » Sitemap

© SFC